Bowling, brudar och på tok för mycket!

dagen såg ut som följande:
Drog en sväng till gränby för att lämna tillbaka filmen.. Träffade på Elin och Madde (OHH NOOOO) vi strosade runt lite och sen blev det kaffe med godbit.. Åkte senare och hämtade Corneila.

Kvällen såg ut som följande:

Förferre hos Elin i Svista, in mot bowlaget för att dra hem en seger.. Vet iof inte vem som vann, men kan inte tänka mig att det var någon annan än jag ;) haha kanske inte då! Tråkigt att säga men jag var den ända som inte fick STRIKE. Konstigt att det blev fel på kloten precis när jag skulle kasta.
Drog senare till Bullit för mellanlandning.. Blev lite dricka och.... ja det blev dricka!
Sen blev det BJ för hela slanten.. trevlig kväll må jag säga. Tack för  den brudar :)


Idag mår vi helt perfekt.. eller där ljög jag.. Sovit mest hela dagen.. Tyder på att jag hade kul igår förhoppningsvis!
Pizza jag ville ha OCH pizza det blev.

film, choklad och chips

Helt rätt. goffadag med cornelia.. Våra tisdagsdejter börjar bli regelbundna nu;)
Hann även med att boka bowling tills i morgon och sen lite andra ärenden ( vuxenpoäng)

 

Remember me, en otroligt bra film. Och det gjorde inget att typ VÄRLDENS snyggaste Robert Pattinsson var med :)



Chips, meee like




nödvändigheter

Åkte från gräsö redan vid 10 tiden.. de ni.. upp i ottan kan man säga, kan ioförsig bero på att jag deckade vid 6 tiden igårkväll och sov hela natten sen..

Idag har jag fått lite nödvändigheter fixade..
hämtat ut skattepengar , växlat pengarna får thailand..
Har tänkt göra det länge, men har inte riktigt lyckats komma till skott..


Nu ska ni få dagens drog...

älska Green Day


nu ska vi se, jo kräftskiva var det!

Full fart och rätt in i kaklet blev det..
Att man alltid ska lyckad må dåligt efter en kräftskiva.. konstigt att det varje år är fel på de rackarns kräftorna!
Men ett plus till mig, detta är faktiskt den första kräftskivan som jag äter kräftor OCH tycker om det!

trevlig kväll får jag ändå lov att säga. Skulle egentligen avsluta kvällen inne i Öregrund med min kära vän Fia men något kom ivägen... klockan gick för snabbt och vips så var det försent.. Men det var faktastiskt kul ändå.. Alla var på topp.. haha

Antar att bilder kommer sen :/ inte helt säkert på att jag vill se dom.. hehe

nästan så man fryser lite

Inte så speciellt varmt idag inte! Sitter här och huttrar.. dagen har väl varit sisodär bra.. Rätt mycket bröllopsgäster kom på besök.. Jag vill oxå klä upp mig sådär fint. Alla var verkligen superfina!

Om några timmar vankas mat på Köket med Corneilas familj, mamma och jag. Trevlans måste jag säga.. Är så hungrig att jag skulle kunna äta en hel kamel..
Ska försöka hålla mig till middagen faktiskt så jag kan äta desto mer när jag väl är där.. Det står ju grillbuffé på menyn..


Kan ju meddela att gårdagen var pain in the ass.. Mådde inge vidare.. Kvällen var värst, var faktiskt längesen jag hade en sådan bakfylla! blääää men någongång ska man väl ha en sådan med antar jag..


Nej nu jävlar är jag hungrig!



det blev utgång

Lite otippat faktiskt... blev en liten spontanutgång.. Slängde bara ur mig frågan till Cornelia innan Skuttunge-HindenDerbyt.. Och ja hon vart taggad, sen fick vi med oss Madde till på köpet :) Plus En annan Becca och Jenny.


Kvällen såg ut som följande:
Tog bilen in till Murargatan efter matchen. Efter ingen makalös iordningfixning av klädval och sminkning så börjades det med lite rosé.. Sen övergick vi på de lite starkare varorna.. Det blandades Hotshot för brinnande livet..
Sen blidde det taxi ner till Birger där vi mötte upp de två andra flickorna.. Mera dricka väl på plats..
Tappade bankomatkort och körkort (jippi), men efter en stunds letande fick vi reda på att baren hade fått in bankomatkort och leg.. OCH det var mitt. Tack gud för det eller vem det nu var som var hygglig och lämnade in de!

Sen vid stängning blev det taxi i regnet och jag råkar lägga ur mig kommentaren:
-regnar det såhär mycket, eller är det bara som det ser ut?
Då vart taxichaffören helt insatt på att visa för mig att det faktiskt inte regnade så mycket och stängde av vindrutetorkarna för att verkligen övertyga mig och sa följande:
-Allt beror på hastigheten
Smart där!! Det var ju bara en meningslös tanke som jag råkade tänka högt.. Men tack för upplysningen taxidriver.


Kvällen blev lyckad.. tacktack för mig. imorgon blir det jobb igen

rulla ur sängen, jaaadå

vilken satans träningsvärk.. tror jag smäller av. Trappor är inte min bästa vän idag..
Som sagt jag gjorde TVÅ rörliga aktiviteter igår, och Bang så kan jag helt plötsligt inte gå. inte visste jag att jag var så otränad.


Dagen som varit..
Vaknade, hade ont, åkte till Corneila, tog bilen till Gränby för lite handling, hyrde bröllopsfotografen, köpt godis, åt upp godis, åkte hem, käka tunnbrödsrulle, ligger i sängen.. YEPP det var min tisdag.

Har alldeles nyss plågat mig med spikmattan.. och nu ska jag nog sussa lite.. ZZZZZZzzzzz SÅV GÅTT ;)

inget internet = inget bloggande

Som sagt, det trådlösa internet gick ut ( inte gick ut gick ut men) så idag förlängde vi det och jag får återta min kära possition!

Veckan som varit har varit lugn. Var väl egentligen bara lördagen som var stressig..

Nu ni, nu ska ni få höra vad jag ska göra i morgon :) Paddla kajak (hur gör man de lixom) Har aldrig prövat, men i morgon ska mammsen och jag bege oss ut på en sväng.
Sen till ett ännu större NU NI, jag ska spela match imorgon.. haha blir ju inte några konstigheter eftersom jag legat i hårdträning hela sommaren.. HOST. Det ända träning jag fått är.... hmm få se, nej inget!!


Nu sitter jag i cafét med en kaffekopp i handen och väntar på att mammas nybakta bullar ska bli klara för då vet ni vart ni hittar mig :)
Eftersom det är en lugn dag så roar jag mig som vanligt med att äta. Min hobby skulle man kunna säga..



Nu är det iallafall sista dagen innan minisemestern.. Nämligen stängt mån-fre nästa vecka.. Och jag ska säga att jag mår gott av att många ska börja skolan i morgon.. hihi det ska inte jag!

bild från förra gången jag åkte!





helgens festligheter och lite annat smått och gott

Hellu alla trogna bloggläsare. Det vill säga Mamma!! ;)

Har faktiskt haft semester i 5 dagar nu vilket resulterade i en lite trip till Göteborg.
Åkte dit måndagmorgon. tisdagen tillbringade vi såklart på Liseberg. Blev lite karuseller men det bästa av allt.. JAG SOM ALDRIG VUNNIT NÅGOT I HELA MITT LIV VINNER EN STOR TOBLERONE Och där var min resa räddad.

Spökhuset, nja vad säger vi om det?? Tror det får bli en hemlis. Kan avslöja att mina kamrater skrattade gott åt mig  efter några vändor på golvet och upp igen.. Alltid kul att glädja någon.


Hemgång på onsdagen och direkt till BJ för lite festligheter.. Även det blev en lyckad kväll. Och som gräddet på moset så var vägen hem nästan roligast då några kompisars bilar fick oväntade partytrick :D Hamburgare och kvitton var huvudämnet.



Ja och i helgen har det ju varit Roslagsloppet vilket jag tyckte var värt att fira :D Party med nära och kära kan ju lixom inte bli fel.. Mycket skratt och tokigheter.. Tur att man inte är ensam ordbajsare (hihi)

Nu ska vi se. Alkohol 5 av 7 dagar denna vecka. yes, nu kommer fläsket växa I guess.


RSS 2.0