....

Har precis gått genom HELA Öregrund.... Med gylfen öppen. yes!!

Det syndes så jävla bra oxå. hade en kort tröja. F Y F A N så klantigt.. Mötte iallafall ingen jag kände, hoppas jag!

Ny blogg???

Ber som hemskt mycket om förlåtelse för denna förvirring!! Ny blogg lixom, händer ju inte varje dag. Men min förra hände det något med, fråga mig inte vad för det har jag ingen aning om. Men fuckad blev den!


Ska väl ta och berätta lite som hänt Iguess.. Därför man har blogg.

pallar inga detaljer men:
-måndag: Mathilda kom, vi käkade ute och blev lite väl onyktra.. slutade med att hon sov hos mig efter att ha missat sista bussen hem:D
-tisdag: jobb och baksmälla
-onsdag: Tog bussen in till Uppsala där det vankades utgång med tjejorna :) träffade så mycket människor jag inte sett på väldigt länge.. underbar kväll med mycket alkohol även denna gång :S.
-torsdag: bussen ut till öregrund efter 1,5 timmes sömn. jiiiha.. jobbade och sen hem och frossa i LOST som förövrigt är slut nu.. sorgligt men sant.
-fredag: Ja här är vi nu.. sittter på jobbet och typ dör av trötthet.. men inte hänger man läpp för de inte.. har precis bakat kaka. Inte alls några gäster idag.. tråkigt.. Får hoppas att det kommer i morgon.

Lite snabbfakta.. ska väl försöka bli bättre med bloggandet. hinner inte egentligen eller jag orkar inte och tar mig igen tid..Men kul har jag och denna sommaren har varit de bästa på hur länge som helst  :)

Love Öregrund på sommaren.

RSS 2.0